Eftersom det var köttfärsväcka (JA jag är löjligt bunden till ICA-bladet, både för priset men också för att tvingas hitta inspiration med olika baser varje vecka)…. Alltså – lördagens supergoda hamburgare-middag att bjuda mormor och morfar på!
Ingredienserna till Gordon Ramsay-burgaren är:
- ca 500 g nötfärs
- två äggulor
- 1 tsk salt
- 1 tsk peppar
- 3 msk ketchup
- 1 ½ tsk Dijon senap
- 2 msk Worchestershire Sauce
- ca ½ finhackad rödlök
- Blanda ihop allt och gör sedan fyra jämn stora burgare.
- Släng dem på en panna och stek ca 4-5 min på varje sida.
- Fantastiskt gott!
- MAX Frisco-hamburgerbröd (som jag ALLTID köper sedan Knasluvans mamma berättade om den för nåt år sedan),
- hemgjord nyttig coleslaw,
- klyftpotatis: dela potatisen i ”chunks”, lägg på bakplåtspapper så behövs nästan ingen olja, 220 g i minst 35 min
- bacon
- vad man vill
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar